ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

  • m17vlac@ionio.gr

About

Ο Αλέξανδρος Βλάχος Γεννήθηκε το 1998 στην Κέρκυρα, όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα κλαρινέτου στη Φιλαρμονική Σιναράδων με καθηγητή τον Δημήτρη Παπικινό. Τον Ιούλιο του 2020 αποφοίτησε από την τάξη του Σπύρου Τζέκου (Ωδείο Ακρόπολις) με δίπλωμα κλαρινέτου και βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α’ βραβείο. Επίσης, είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην κατεύθυνση κλαρινέτου με καθηγητή τον Γ. Σαμπροβαλάκη.

Έχει παρακολουθήσει ως ενεργό μέλος σεμινάρια κλαρινέτου των P. Woundenberg, G. Dangain και Σ. Μουσική. Έχει συνεργαστεί με τον συνθέτη και Σχολικό Σύμβουλο εκπαιδευτικών Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Μουσικής Αγωγής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Περικλή Παπαδόπουλο. Στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Ιωάννης Καποδίστριας” έλαβε το Γ’ βραβείο.

Έχει συμπράξει ως σολίστ με τη Φιλαρμονική “Καποδίστριας”, τη Φιλαρμονική “Σιναράδων” καθώς επίσης και με την ορχήστρα του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας. Ο Αλέξανδρος Βλάχος είναι μέλος της Sinfonietta Hellenica από τον Ιανουάριο του 2020.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.

RESERVATIONS

CONCERTS

Sinfonietta Hellenica