ΒΙΟΛΙ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΡΗΣ

  • axilleas.beris@gmail.com

About

Ο Αχιλλέας Μπερής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα τα απέκτησε από πολύ μικρή ηλικία, καθώς μεγάλωσε σε μουσικό οικογενειακό περιβάλλον. Απο το 2004 συμμετέχει στο οικογενειακό μουσικό σχήμα Family Voices με το οποίο έλαβε μέρος σε πολλές συναυλίες-παραστάσεις, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Το 2006 ξεκίνησε να σπουδάζει βιολί στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με την Νέλλη Οικονομίδου. Σήμερα είναι είναι τελειόφοιτος στην τάξη διπλώματος.

Το 2016 αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου και ξεκίνησε να φοίτα στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζοντας παράλληλα τις μουσικές του σπουδές στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Το 2018 πήρε πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης από την τάξη του Ευάγγελου Κοκκόρη με βαθμό Άριστα, ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα διεύθυνσης χορωδίας με τον Μιχάλη Παπαπέτρου στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Από το 2017 έως και σήμερα είναι μέλος της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων (ΕΛΣΟΝ) με την υποστήριξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, λαμβάνοντας μέρος κάθε χρόνο σε τρεις συναυλίες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τέλος, το 2019 συμμετείχε στο Euregio Music Festival, με το οποίο περιόδευσε σε τρεις πόλεις της Γερμανίας, ενώ την ίδια χρονιά πήρε μέρος σε μουσική συναυλία στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης με την ορχήστρα Athens Philharmonic.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.

RESERVATIONS

CONCERTS

Sinfonietta Hellenica