ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΚΛΑΡΑΣ​

  • e.saklaras@hotmail.com

About

Ο Ευάγγελος Σακλάρας ξεκίνησε τις σπουδές του στο κλασσικό κοντραμπάσο το 2015 με καθηγητή τον Αναστάσιο Κάζαγλη στο Αττικό Ωδείο Αθηνών. Το 2018, έγινε δεκτός στο Guildhall School of Music & Drama του Λονδίνου, όπου συνεχίζει τις σπουδές του ως υπότροφος υπό τη διδασκαλία του Colin Paris, Β’ Κορυφαίου της London Symphony Orchestra.

Έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους καλλιτέχνες, όπως η Nicola Benedetti, η Joyce DiDonato, ο Wynton Marsalis, ο Joseph Crouch, ο Derek Paravicini και ο Αλέξανδρος Μαρκέας μεταξύ άλλων. Ανάμεσα στις σημαντικές στιγμές της έως ώρας πορείας του, συμπεριλαμβάνονται παραστάσεις με την Academy of Ancient Music, το (Im)Possibilities Ensemble, το Decoda Ensemble, την Aleph Orchestra, τη Guildhall Opera Orchestra και τη Sistema Europe Youth Orchestra υπό τη διεύθυνση της Karina Canellakis, του Roberto González-Monjas, του Sascha Goetzel, της Jessica Cottis, της Alice Farnham και της Φαίδρας Γιαννέλου αντίστοιχα.

Πέρα από τον τομέα της μουσικής εκτέλεσης, ο Ευάγγελος Σακλάρας διδάσκει στο “Τhe Nucleo Project” στο Λονδίνο και εκπαιδεύεται στην τέχνη της οργανοποιίας. Είναι μόνιμο μέλος της Sinfonietta Hellenica από τον Φεβρουάριο του 2020. 

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.

RESERVATIONS

CONCERTS

Sinfonietta Hellenica