ΦΛΑΟΥΤΟ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ

  • ilektra_fl@yahoo.gr

About

Η Ηλέκτρα Καρανικόλα αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο Παλλήνης. Ολοκλήρωσε τις μουσικές της σπουδές στην Ελλάδα στο Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου όπου πήρε δίπλωμα φλάουτου με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Β’ Βραβείο, με καθηγητή τον κ.Ηλία Μπάρμπα.

Τον Ιούνιο του 2004 ολοκλήρωσε τριετή κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών στο Conservatoire Royal de Musique de Mons στο Βέλγιο, στην τάξη φλάουτου του κ.Marc Grauwels και στην τάξη μουσικής δωματίου του κ.Luc Dewez όπου της απονεμήθηκε ομόφωνα και με διάκριση το Diplome Superieur de Flute, και το Diplome de Premier Prix de Musique de Chambre. Επίσης είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στις καλλιτεχνικές τις δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων συμμετοχές σε συναυλίες, παραγωγές, φεστιβάλ και ηχογραφήσεις, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, με την Ορχήστρα του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με την Ορχήστρα της Παιδικής Σκηνής & της Οπερέτας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, και με άλλα μικρότερα μουσικά σύνολα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί με νέους έλληνες συνθέτες, έργα των οποίων έχει ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση. Από τον Ιανουάριο του 2009 είναι μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.

RESERVATIONS

CONCERTS

Sinfonietta Hellenica