ΚΟΡΝΟ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΔΑΛΑΚΗ

  • joparanna@gmail.com

About

Η Ιωάννα Παρδαλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Σε ηλικία 8 ετών ήρθε σε πρώτη επαφή με την μουσική μαθαίνοντας κιθάρα και κρητική λύρα, ενώ σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε μαθήματα κόρνου στη Φιλαρμονική του Γέρακα. Tο 2009 άρχισε να φοιτά στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης, όπου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μουσικά σύνολα, όπως η μπάντα, η ορχήστρα και τα σύνολα μουσικής δωματίου του σχολείου.

Από το 2015 έχει λάβει μέρος σε διάφορες συναυλίες ως μέλος επαγγελματικών ορχηστρών αλλά και σε συναυλίες νεανικών ορχηστρών, όπως η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Νίνας Πατρικίδου, και η Underground Symphony Orchestra, με την οποία έλαβε μέρος στο Υoung Euroclassic Festival 2019 με μαέστρο τον Christoph Eschenbach στο Βερολίνο. Το 2020 έγινε δεκτή στην European Student Orchestra με την οποία, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες στην Γαλλία, την Ολλανδία το Βέλγιο και Γερμανία.

Εκτός από την μουσική, το 2020 τελείωσε τις σπουδές της στον τομέα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Ιωάννα Παρδαλάκη είναι μέλος της Sinfonietta Hellenica από τον Μάρτιο του 2019.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.

RESERVATIONS

CONCERTS

Sinfonietta Hellenica