ΤΡΟΜΠΕΤΑ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ

  • theo.smyrnios@gmail.com

About

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα τρομπέτας σε ηλικία 18 ετών στη Φιλαρμονική του Δήμου Μεταμόρφωσης. Συνέχισε τις σπουδές του στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου με καθηγητή τον Παντελή Πασχαλίδη, απ’ όπου και πήρε το πτυχίο του το 2019 με βαθμό Άριστα. Παράλληλα, σπούδασε ανώτερα θεωρητικά με τον Νίκο Καριώτη (πτυχίο Φούγκας 2015), καθώς και ενοργάνωση πνευστών στο Τροφώνειο Ωδείο Λειβαδειάς (πτυχίο ενοργάνωσης 2016).

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τρομπέτας με τους Brandon Ridenour και Παναγιώτη Μπαλαμό, καθώς και σεμινάρια με τους Anthony Plog, Gaudy Jose Sanchez Moreno, Άγγελο Κρητικό, Ανδρέα Πυλαρινό, Αχιλλέα Λιαρμακόπουλο κ.α. Από το 2015 παρακολουθεί τα Εργαστήρια Χάλκινων Πνευστών της ΚΟΑ. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ανώτερων θεωρητικών και μουσικοπαιδαγωγικής με τους Θεόδωρο Αντωνίου, Gerald Wirth, Σ. Κλάψη, Αντώνη Αντωνόπουλο και Νίκο Καριώτη. 

To 2019 συμμετείχε στο El Sistema Academy στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Έχει συμμετάσχει σε musical και μουσικοθεατρικές παραγωγές σε χώρους όπως το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού,το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κ.α. Από το 2018 διδάσκει στο El Sistema Greece ενώ είναι μέλος του συνόλου Dirty Athens Brass Band. Επίσης, από το 2015 αποτελεί μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.

RESERVATIONS

CONCERTS

Sinfonietta Hellenica