ΟΜΠΟΕ

ΖΩΗ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

  • zoe_vafeiad@yahoo.com

About

Γεννήθηκε στο Λουτράκι Κορινθίας το 1992. Σε ηλικία 12 ετών εγγράφηκε στην τάξη οξυαύλου του Ωδείου Αθηνών με καθηγητή τον Claude Chieulet. Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές τις στο ίδιο ωδείο με καθηγητή τον Α’ κορυφαίο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Δημήτριο Βάμβα. Τέλος, παράλληλα με τις μουσικές της σπουδές, είναι και πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Έχει διατελέσει μέλος της Μαθητικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών, της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων (ΑΣΟΝ), της Ορχήστρας OperArt Lab, της Συμφωνικής Ορχήστρας Πειραιώς και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λουτρακίου, ενώ μέχρι σήμερα είναι Διοικητικό μέλος του Οργανισμού Φίλωντης Μουσικής του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Παράλληλα, συμμετείχε στην Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων στην περιοδεία του 2015 και στη Sistema Europe Youth Orchestra στην περιοδεία του 2017.

Επιπλέον, έχει συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε έκτακτες εμφανίσεις με το quinteto ξύλινων πνευστών της ορχήστρας. Έχει συμπράξει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, ενώ έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ως μέλος της Ορχήστρας στην όπερα «Η αρπαγή από το Σεράι» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων το 2018.

Έχει ηχογραφήσει στην ΕΡΤ με τη Χορωδία Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού και έχει συμπράξει στο δίσκο της Τζένης Τσίλη και του Βασίλη Γισδάκη «Ένας άλλος Καβάφης» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018, ενώ στις αρχές του 2020 ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου της ίδιας συνθέτριας.

Η Ζωή Βαφειάδη είναι μέλος της Sinfonietta Hellenica από τον Νοέμβριο του 2018. 

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.

RESERVATIONS

CONCERTS

Sinfonietta Hellenica